(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Bu maqolada sohalarda nutq madaniyatining muhimligi, o’qituvchining o’ziga xos nutqi, dunyodagi har bir kasbni egallashda nutqning muhim vosita ekanligi borasidagi fikr-mulohazalar bildirilgan