(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu maqolada Zahiriddin Muhammad Boburning " Boburnoma" asaridagi uch bob bo’yicha tahlillar amalga oshirilgan bo’lib, tahlillar asosan shaxs otlari mavzusiga doirdir.Maqolada boblar tarkibidagi shaxs otlarining barchasi tahlilga tortilmadi, aksincha shaxs otlarining arxaik va tarixiy namunalari bo’yicha tahlillar qilindi