(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Mazkur maqolada metafora va uning badiiy adabiyotdagi o’rni hamda ahamiyati haqida so’z boradi. Maqola davomida asosli fikr hamda mulohazalardan foydalanilgan.