(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Сизга тақдим етилган мақолада бошланғич синфларда ахборот технологичлардан самарадорлигини оширишга ҳамда уқтувчиларни дарс пайтида қуллаш, ҷалб ва қизиқтириш аҳамияти ҳақида фикир юритилган