(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ingliz tili o‘quv predmetining xususiyatlarini yoritishda unga turlicha yondashishlar mavjud. Ushbu maqolada bolalarga ingliz tilini mazmunli va qiziqarli o‘rgatish usullari bilan tanishishingiz mumkin.