(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2025)
Ushbu maqolada psixologiya fanining predmeti, uning asosiy maqsadlari va vazifalari haqida batafsil ma’lumot berilgan. Psixologiya inson tafakkuri, ruhiy jarayonlari va xulq-atvorini o‘rganadigan fan sifatida muhim ahamiyat kasb etadi. Unda inson shaxsi, ruhiy xususiyatlari va psixologik jarayonlarni tahlil qilishning nazariy va amaliy jihatlari ko‘rib chiqiladi.