(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2025)
Мақолада бугунги кун ўқитувчисининг касбий ва ахлоқий сифатлари, уларда касбий компетенсияларни, инсонийлик сифатларини юқори даражада шакилланган бўлиши лозмлиги таъкидланган. Буюк аломалар ва педагог олимлар фикрлари келтириб ўтилган.