(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Dalani tekislash va xaydashga tayyorlash. Makkajo`xoridan mo`l hosil olishda dalaning tekis bo`lishi va uni ekishga to’g`ri tayyorlash juda katta ahamiyatga ega. Chunki o’simlikning butun o’suv davrida qilinadigan ishlar sifati dalaning tekisligiga bog`liq.