(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Maqolada hozirda byudjet tashkilotlarida buxgalteriya hisobi va hisobotini yuritishni avtomatlashtirilgan buxgalteriya hisobi dasturisiz tasavvur qilib bo’lmasligi. Sababi byudjet tashkilotlarida kunsayin qayta ishlanishi lozim bo’lgan axborot miqdori ortib bormoqda ularni UzASBO dasturida ishlatilishini joriy etilishi va mehnatga haq to’lash schyotlarini joriy etilishi bo’yicha ilmiy tavsiyalar ishlab chiqilgan.