(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu maqolada hozirgi o’zbek adabiy tilining boyishida o’zbek shevalarning tutgan o’rni va ularning tilimizning sofligini saqlashda muhim manba ekanligi to’g’risida fikrlar berib o’tildi.