(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu maqolada dunyo dini hisoblangan Islom dinining dunyoga tarqalishi va ta’lim-tarbiyadagi ahamiyatlari, hamda muqaddas kitobi sanalmish Qur’oni Karimning tarbiya va ta’limga bo’lgan ta’siri qay darajada ekanligini yoritib berilgan.