(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Bu maqola bozor iqtisodiyotining to’liq mazmuni u qanday paydo bo’lishi uning asosiy belgilari,turlari va bozor iqtisodiyotiga o’tish tamoyillari haqida ma’lumot beradi.