(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Maqolada inson huquqlari va erkinliklarini yuksaltirish hamda inson huquq va erkinliklari yuksalishining jamiyat taraqqiyotiga ta’siri o’rganilgan