(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Makkajoʻxori oʻsimligida izlanishlar orqali uni dorivorlik xususiyati va koʻplab kasalliklarga davo ekanligini va bundan tashqari qishloq xoʻjaligidagi ahamiyati oʻrganildi.