(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
ushbu maqolada Usmon Nosir she’riyatida qo‘llangan tashxis san’ati namunalari tahlil qilindi. Shoir lirikasidagi badiiy tasvir, ruhiyat ifodasi hamda so‘z qo‘llash mahorati tilga olindi.