(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
maqolada o‘zbek adabiyotida o‘chmas iz qoldirgan shoir Usmon Nosir she’riyatida tabiat tasvirining o‘rni va ahamiyati haqida so‘z yuritildi. Usmon Nosir she’rlaridagi ruhning tabiat bilan chambarchasligi tahlil qilindi. Shu bilan bir qatorda, tasvirdagi badiiy topilmalar tilga olindi.