(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Интернет – бу компьютер тармоғи бўлиб, электрон-ҳисоблаш техникасининг барча ресурсларидан фойдаланмай мавжуд бўла олмайди ва айнан у туфайли юзага келган. Ушбу мақолада Интернет ва компьютер терминологиясида терминлар тизими хақида сўз юритилган.