(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Bu maqola ya’ni Ozon qatlami hayot uchun maqolamning tasnifi quyidagicha: O’zi nomi bilan ham takitlanganidek Ozon va hayot. Hozirgi kunda bu muammo juda avj olmoqda zero bu maqolada yozilgan sabablarini o’qib kurilganidan keyin qaysidir ma’noda, ularni tabiatga bo’lgan munosabati o’zgaradi, men bunga ishonaman.