(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Maqolada Hofiz Xorazmiy lirikasidagi ma’nodosh so‘zlarning yuzaga kelish omillari bo‘yicha tahliliy mulohazalar beriladi. Ijodkor ijodidagi dialektizmlardan misollarning fonetik xususiyatlari o‘rganilgan.