(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Ushbu maqolada maktabagacha ta’lim -tarbiyani tashkil etish fanini o‘qitishning maqsad va vazifalari, bugungi rivojlanib borayotgan zamonda umumiy o‘rta ta’lim sifatini tubdan oshirish, yosh avlodning ijodiy va intellektual salohiyatini qo‘llab-quvvatlash va ro‘yobga chiqarish kabi masalalar haqida so’z boradi.