(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Mazkur maqola taniqli o’zbek yozuvchisi O’tkir Hoshimovning “Dunyo ishlari” va qisssasi va undagi ona obraziga diqqat qaratilgan .Gillam paypoq qissasi esa ona siymosi gavdalanishi ko’rsatilib o’tilgan Adib asarlarida onaning yelkasiga tushgan qiyinchliklar. Kulfatlar tasvirlangan. Maqola o’quvchilarni sergaklika chaqiradi