(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Xorijiy tillarda kommunikativ kompetensiyani oʻrni katta ahamiyatga ega. XXI asrda globalizatsiya jarayonlari kuchaygan sari, dunyo miqyosida turli tillarda muloqot qilish qobiliyati muhim ahamiyat kasb etmoqda. Kommunikativ kompetensiya bu nafaqat tilni bilish, balki uni amalda samarali va tushunarli qoʻllay olish qobiliyatidir. Bu maqolada xorijiy tillarda kommunikativ kompetensiyaning oʻrni va uning rivojlanishida qanday omillar taʼsir qilishiga eʼtibor qaratamiz