(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Ushbu maqolada ta’lim klasteri sharoitida ta’lim-tarbiya sifatini oshirishda rahbarning jamoatchilik bilan ishlashini takomillashtirish boyicha ilg`or pedagogik tajribalar yoritilgan.