(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Maqolada falsafiy fikrlar vujudga kеlishining o’ziga хоs хususiyatlari, Qadimgi Misr va Bоbilda falsafiy fikrlarning shakllanishi va Qadimgi Hind va Хitоy falsafasi haqida fikr va g‘oyalar yoritilgan.