Suvo`tlar tarqalishi,ekologik guruhlari - Tursunova , Zebiniso; Naimsherova , Sevinch (CONFERENCE OF NATURAL AND APPLIED SCIENCES IN SCIENTIFIC INNOVATIVE RESEARCH, 2024)
Ushbu maqolada suvo`tlarning ekologik guruhlari, qaysi muhitda o`sishiga qarab qanday turlar tarqalganini haqida ma`lumot keltirilgan. Xususan,plankton, sho`r suv, turli muhitdagi tuproqlar shular jumlasidan