KONSTITUTSIYANING OZGARISHI INSON HUQUQLARINI YANADA HIMOYA QILISHINI TA’MINLADIMI? - Tirkasheva , Umida (CONFERENCE OF NATURAL AND APPLIED SCIENCES IN SCIENTIFIC INNOVATIVE RESEARCH, 2024)
Biz mavzuni boshlashdan oldin inson huquqlari o’zi nima va unga qanday erishilganliginini bilib olsak maqssadga mofiq bo’ladi.