Hozirgi kunda pedagoglarda uchraydigan muammolar va ularning yechimlari - Xudoyberdiyeva Tursunoy Tohirjon qizi (CONFERENCE OF NATURAL AND APPLIED SCIENCES IN SCIENTIFIC INNOVATIVE RESEARCH, 2024)
Bu maqola pedagogoglarda uchraydigan muammolarni aniqlash va ularning yechimlarini topish, ularning mohiyatini va shaxsiy rivojlanishga olib keladigan ahamiyatini taqdim etadi. Ushbu maqolada pedagogika bilan bog`liq turli turdagi yo'nalishlar va ularning jamiyat va inson xulqiga ta'siri kenglik bilan tushuntiriladi