KICHIK MAKTAB YOSHDAGI BOLALARNING NUTQ MADANIYATINI SHAKLLANTIRISH - Sharipov Jaxongir Galiyevich (CONFERENCE OF NATURAL AND APPLIED SCIENCES IN SCIENTIFIC INNOVATIVE RESEARCH, 2024)
Ushbu maqolada o‘quvchi-yoshlarda nutq madaniyatini shakllantirishga ta’sir etuvchi omillar haqida fikr yuritiladi.Shuningdek, o‘quvchiyoshlarda nutq madaniyatini shakllantirishga ta’sir etuvchi omillarning ahamiyati va zaruriyati, mazmuni va mohiyati hamda o‘ziga xos xususiyatlari o‘z aksini topgan