ADOLATLI IJTIMOIY SIYOSAT YURITISH, INSON KAPITALINI RIVOJLANTIRISH (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2026)
Mazkur maqolada adolatli ijtimoiy siyosat va inson kapitalini  rivojlantirish masalalari O‘zbekistonning zamonaviy taraqqiyot strategiyasi, ijtimoiy  davlat tamoyili, ta’lim, sog‘liqni saqlash, bandlik, kambag‘allikni qisqartirish va  mahalla tizimi bilan uzviy bog‘liq holda tahlil qilinadi.