GLOBAL MUAMMOLARNING MILLIY VA MINTAQAVIY DARAJADAGI YECHIMLARINI TOPISH (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2026)
Mazkur maqolada global muammolar, ularning milliy va  mintaqaviy darajadagi namoyon bo‘lish shakllari, O‘zbekiston sharoitida ularni hal  etishning siyosiy, iqtisodiy, ekologik, ijtimoiy va ma’naviy mexanizmlari tahlil  qilinadi.