O‘ZBEKISTON TINCHLIK, BAG‘RIKENGLIK VA MA’RIFAT O‘LKASI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2026)
Mazkur maqolada O‘zbekistonning tinchlik, bag‘rikenglik va ma’rifat o‘lkasi sifatidagi o‘rni, Vatanimizda chet el millat vakillari bilan hamdo‘stligi yoritiladi. Shuningdek, O‘zbekistonning boy tarixiy merosi va ma’naviy qadriyatlari asosida barpo etilgan bag‘rikeng jamiyatning ahamiyati ochib berilgan.