NANOTEXNOLOGIYA ASOSIDAGI KONSTRUKSION MATERIALLAR (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2026)
Ushbu maqolada nanostrukturali konstruksion materiallarning olinishi, tuzilishi va mexanik xossalari talabalar uchun tushunarli tarzda bayon etiladi. Nanomateriallarning yuqori mustahkamlik va engillik xususiyatlari hamda sanoatdagi tatbiqiy ahamiyati o‘rganiladi. Maqola nanotexnologiya sohasiga kirish istagan barcha talabalarga mo‘ljallangan.