BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA O‘YIN TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH ORQALI O‘QUVCHILAR QIZIQISHINI ANIQLASH YO‘LLARI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2026)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’limda o‘yin texnologiyalaridan foydalanish orqali o‘quvchilarning qiziqishlarini aniqlashning pedagogik-metodik asoslari tahlil qilinadi. Boshlang‘ich sinf o‘quvchisi o‘z qiziqishini har doim ham bevosita so‘z bilan ifodalay olmaydi