ALKOGOLIZM — ETILOGIYASI, BOSQICHLARI, ZARARLARI, TASHXISLASH, ICHKILIKBOZLIKNI DAVOLASH (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2026)
Ushbu maqolada alkogolizm — etilogiyasi, bosqichlari, zararlari, tashxislash, ichkilikbozlikni davolash atroflicha tahlil qilingan.