TA’LIM JARAYONIGA TAKLIF ETILGAN METODIKANING AMALIY QO‘LLANILISHI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2026)
Mazkur tadqiqot doirasida ishlab chiqilgan murakkab kimyoviy masala va mashqlardan foydalanish metodikasi nafaqat nazariy jihatdan asoslab berildi, balki uni ta’lim jarayonida amaliy qo‘llash orqali samaradorligi ham tekshirildi. Ushbu paragrafda taklif etilgan metodikaning real dars jarayonida qanday qo‘llanilgani, uning bosqichlari, o‘quvchilar faoliyatiga ta’siri hamda o‘qitish samaradorligini oshirishdagi o‘rni batafsil yoritiladi