DAUN SINDROMLI BOLALARNI O‘YIN ORQALI O‘QITISH (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2026)
(O‘zbek tilida) Ushbu maqolada Daun sindromli bolalarni o‘yin texnologiyalari asosida o‘qitishning pedagogik va psixologik asoslari yoritilgan. O‘yin faoliyatining bolaning kognitiv, ijtimoiy va nutqiy rivojlanishiga ta’siri tahlil qilingan. Shuningdek, o‘yin orqali o‘qitishning samarali metod va usullari, ularni amaliyotga joriy etish yo‘llari ko‘rib chiqilgan. Kalit so‘zlar: Daun sindromi, o‘yin texnologiyalari, inkluziv ta’lim, rivojlanish, pedagogik metodlar. ⸻