XX ASR O‘RTALARIDA O’ZBEKISTONNING JANIBIY VILOYATLARI QISHLOQLARI AHOLISINING TURMUSH TARZI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2026)
Ushbu maqolada XX asr o‘rtalarida Surxondaryo viloyati qishloqlari maishiy aholisining kundalik hayoti tarixiy va ilmiy adabiyotlarga asoslangan holda ochib berilgan.