OVULYATSIYA JARAYONINING FIZIOLOGIYASI VA HOMILADORLIKKA TA’SIRI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2026)
Mazkur maqolada homiladorlik davrida yosh onadagi muhim fiziologik o’zgarishlar va bu o’zgarishlarni organlardagi xususiyatlari, mavzuga doir eng so’ngi tibbiyot dalilari to’la yoritib berilgan.