BALIQCHILIK FAOLIYATINI KENGAYTIRISHDA DAVLAT TOMONIDAN IQTISODIY RAG‘BATLANTIRISHNING NAZARIY JIHATLARI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2026)
Mazkur maqolada baliqchilik faoliyatini kengaytirishda davlat tomonidan iqtisodiy rag‘batlantirishning nazariy jihatlari tadqiq etilgan. Unda baliqchilik tarmog‘ining qishloq xo‘jaligidagi o‘rni, uning iqtisodiy samaradorligini oshirishda davlat qo‘llab-quvvatlash mexanizmlarining ahamiyati yoritilgan.