ATROF-MUHITNI MUHOFAZA QILISHDA PEDAGOGIK QOBILIYATLARNI RIVOJLANTIRISH XUSUSIYATLARI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2026)
Maqola atrof-muhitni muhofaza qilishda pedagogik qobiliyatlarni rivojlantirishning ahamiyati, xususiyatlari va zamonaviy ta’lim jarayonidagi o‘rni haqida so‘z yuritadi. Mazkur tadqiqot pedagoglarning ekologik ongini shakllantirish, o‘quvchilarda atrof-muhitga mas’uliyatni rivojlantirish va interaktiv ta’lim usullarini tatbiq etish yo‘nalishlarini o‘rganadi.