INFORMATIKA VA AXBOROT TEXNOLOGIYALARI FANINING BOSHQA FANLAR VA SOHALAR BILAN O‘ZARO ALOQADORLIGI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2026)
Ushbu maqolada informatika va axborot texnologiyalarining boshqa fanlar va sohalar bilan o‘zaro aloqadorligi, zamonaviy jamiyatdagi o‘rni, imkoniyatlari hamda dolzarb vazifalari yoritilgan. Shuningdek, fanlararo integratsiya jarayonlari va ularning ta’lim tizimidagi ahamiyati tahlil qilingan.