INTERNET VA MARKETING (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2026)
Ushbu maqolada internet texnologiyalarining marketing sohasiga ta’siri va raqamli marketingning zamonaviy iqtisodiyotdagi o‘rni tahlil qilinadi. Internet marketing vositalari orqali biznes subyektlarining bozorga chiqish imkoniyatlari, iste’molchilar bilan o‘zaro aloqalar va raqobatbardoshlikni oshirish mexanizmlari yoritiladi. Shuningdek, raqamli marketingning afzalliklari, mavjud muammolari va rivojlanish istiqbollari batafsil tahlil qilinadi.