BOLALARDA NAMOYON BO'LADIGAN YOLG'IZLIK HISSI HAMDA UNING PSIXOKORREKSIYASI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2026)
Ushbu maqolada bolalarda kuzatiladigan yolg‘izlik hissining psixologik tabiati, uning yoshga xos rivojlanish bosqichlari hamda ijtimoiy-emosional omillar bilan bog‘liqligi yoritilgan.  Shuningdek, maqolada yolg‘izlik hissini kamaytirishga qaratilgan psixokorrektsion yondashuvlar, guruhiy o‘yin terapiyasi, emosional qo‘llab-quvvatlovchi mashg‘ulotlar, art-terapiya va ijtimoiy ko‘nikmalarni rivojlantiruvchi treninglar samaradorligi ilmiy asosda ko‘rib chiqiladi. Mazkur maqola amaliyotchi psixologlar, pedagoglar va bolalar bilan ishlovchi mutaxassislar uchun muhim metodik tavsiyalarni taqdim etadi.