ZAMONAVIY PSIXOLOGIYADA ART-TERAPIYANING AHMIYATI VA AMALYOTDA QO‘LLANILISHI. (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2026)
Ushbu maqolada zamonaviy psixologiyaning metodlaridan biriga aylangan art-terapiya haqida bo‘lib, uning qo‘llanilishi va samarasi haqida ilmiy yondashiladi. Art-terapiya har qanday insonda qo‘llanilishi mumkin.  Chunki Art- terapiya bir vaqtning o‘zida psixodiognostik va psixokorreksion vazifasini bajaradi. Ruhiy holatning buzilishi va bolalardagi turli muammolani ham bartaraf etish uchun samarali vosita hisoblanadi.