VITAMIN YETISHMOVCHILIGI-AVITAMINOZ KELIB CHIQISH SABABLARI DAVO CHORALARI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada vitamin yetishmovchiligi-avitaminoz kasalligining kelib chiqish sabablari va zararli oqibatli haqida ma`lumot berilgan.Maqolada avitaminoz kasalligining hozirgi kundagi foiz ko`rsatkichi,kelajakda kasallikni oldini olish uchun ko`rsatilgan chora-tadbirlar haqida keltirib o`tilgan