MARKETING: MARKETING FAOLIYATI SAMARADORLIGINI BAHOLASH USULLARI. (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada marketing faoliyati samaradorligini baholash usullari yoritilgan bo’lib, ularga ilmiy jihatdan qisqacha ma’lumot berilgan. Maqolada, shuningdek, marketingni asosiy maqsadlari firmaning asosiy maqsadlari bilan o‘zaro aloqadorligi ham o’z aksini topgan.