TEACHUZ PLATFORMASI – SUN’IY INTELLEKT ASOSIDAGI INTERAKTIV TA’LIM TIZIMI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada TeachUz platformasi — sun’iy intellektga asoslangan interaktiv ta’lim tizimining konsepsiyasi, funksional imkoniyatlari va pedagogik samaradorligi yoritilgan. Platforma o‘quv jarayonini avtomatlashtirish, individual o‘quv trayektoriyalarini shakllantirish hamda o‘qituvchi va o‘quvchi o‘rtasidagi muloqotni optimallashtirishga xizmat qiladi. Shuningdek, tizimning texnik infratuzilmasi, asosiy algoritmlari, ma’lumotlarni tahlil qilish texnologiyalari va zamonaviy ta’lim jarayonida qo‘llash stsenariylari tahlil etilgan.