OLMA MEVASIDAN EKOLOGIK TOZA TABIIY MEVA CHIPSLARI ISHLAB CHIQARISH TEXNOLOGIYASINI TAKOMILLASHTIRISH VA BOZORGA CHIQARISH STRATEGIYASI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada olma mevasidan ekologik toza, tabiiy meva chipslari ishlab chiqarish texnologiyasini takomillashtirish hamda tayyor mahsulotni bozorga samarali chiqarish strategiyalari tahlil qilinadi.