O‘ZBEK XALQ FOLKLOR QO‘SHIQLARI TURLARI VA ULARNING TARBIYAVIY AHAMIYATI. (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Maqolada O’zbek xalq qo’shiqlari turlari va ularning g’oyaviy-badiiy xususiyatlari va tarbiyaviy ahamiyati. Xalqning manaviy va moddiy turmush tarzi, va ularning goyaviy-badiiy xususiyatlari, axloq mezonlari, o’tmishi, buguni va kelajagi, manaviy hayotga bo'lgan qiziqish va intilishlarini va tarbiyaviy axamiyatini namoyon etishda muhim vosita bo’lib xizmat qilishi haqida so’z borgan.