DAVLAT XARIDLARIDA KICHIK VA O‘RTA BIZNESNING FAOL ISHTIROKINI TA’MINLASHNING SAMARALI MEXANIZMLARI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Maqolada O‘zbekistonning amaldagi mexanizmlari (elektron do‘kon, teskari auktsion, raqobatli takliflar, to‘g‘ridan-to‘g‘ri shartnomalar), ularning afzalliklari va kamchiliklari tahlil qilinadi hamda dunyoning yetakchi davlatlari (AQSh, Janubiy Koreya, Yevropa Ittifoqi, Gruziya) tajribasi o‘rganiladi.